yhteistyökumppanit

Uusi kevätmalli suoraan muotinäytökseen

Helmikuussa saimme opiskelijaharjoittelija Saaran joukkoomme kuudeksi viikoksi. Samaan aikaan saimme tiedon pääsystä Salon Naisex-messujen muotinäytökseeen.  Saara sai heti alkuun haastavan työn suunnitella ja valmistaa kaksi pellavamekkoa näytökseen.

Suvi-mekko suunnittelu & proto

Näytösmekoiksi valittiin kaksi mekkoa, sama malli mutta toinen on lyhyt ja toinen pitkä maximekko. Lyhyen mekon värimaailma löytyi melko helposti, mutta pitkän mekon ensimmäinen kokeilu ei ollut hyvä. Valitsimme vaalean roosan ja vaaleanharmaan yhdistelmän pohjaväriksi, mutta se oli mielestämme turhan väritön ja tylsä.

Suvi- ja Säde mekot näytösessä

Pitkään mekkoon valikoitui lopulta pinkki ja vaalea lila. Malli on suunniteltu niin, että hiha käy myös lyhyeen mekkoon. Mekoille piti kovassa kiireessä keksiä nimet ja niistä tuli Suvi (lyhyt mekko) ja Säde (maximekko)

Pellavameko näytöksessä

Mekot ovat nyt myynnissä Kaunoleningissä, Salossa. Kokovalikoima S-XL. Mekkoa voi tilata omalla pituudella, hihalla tai ilman ja pienillä muutoksilla.

Säde ja Suvi pellavamekot

Säde-mekko vasemmalla, pinkkiä ja vaaleaa lilaa ja oikealla Suvi-mekko kokeiltuna hieman värisestä pellavasta ja vaalearaidallisesta pellavasta.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s