Työhuoneella tapahtuu

Turkulaisuus kunniaan

Ailia-mallistoni on saanut tänä vuonna oikeuden käyttä Avainlippu-tunnusta. Tunnuksen myöntämisen edellytyksenä on kotimaisuus ja Suomessa tehtävä työ.

avainlippu_sininen_rgb

Kesällä tuli eteen uuden painotalon etsintä, sillä edellisen painotalon omistajat siirtyivät eläkkeelle. Samalla myös päätin uusia kokonaan vaatteisiin ripustettavien tuotekorttien ulkonäön. Suunnittelutyön ja lopullisen pdf-version teki Veera.

Uudeksi painotaloksi valikoitui sijainnin ja yhteistyökumppani-Anittan suosituksesta Turussa sijaitseva Printworks. Printworks kertoo kotisivuillaan, että heillä on kotimaisuus kunniassa, omistussuhde on 100 % suomalaisomisteinen, he työllistävät suomalaisia ja  pyrkivät myös käyttämään kotimaisia materiaaleja tuontannossaan mahdollisimman paljon. Yritys siis sopii erittäin hyvin Avainlippu-vaatimuksiini : )

 

dav

dav

Uudet tuotekortit.

 

Vaatteisiin ommeltavat etiketit ja pesuohje-etiketit tulevat myös turkulaiselta yritykseltä. Etikettituote Oy on painanut jo kymmenen vuoden ajan kaikki tarvitsemani etiketit ja kokolaput ym. Palvelu on ollut nopeaa ja laadukasta.

dav

 

dav

dav

Turkulaisuuden suosiminen jatkuu myös lanka-kuminauha-vetoketju hankinnoissa, ne tulevat turkulaisesta vaateteollisuuden tarviketukusta, Teva-Teamista. Alihankinta hoituu myös turkulaisvoimin ja joskus myös naapurikaupungin Johanna on kiireapulaisena.

Kun valitsen kotimaisen/ turkulaisen yhteistyökumppanin, niin työllistän edes pikkiriikkisen omalta osaltani suomalaisia : )

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s