Tilaustyöt

Työhaalari pienelle lapselle

Pikkutaaperoiden raksahaalari-projekti on kestänyt koko syksyn ja nyt sopivasti kevään korvilla on tuotanto vihdoinkin alkanut!

Ensimmäisen version idea tuli Konstan isältä, joka toivoi pojalleen ihan oikeaa raksahaalaria. Konsta oli silloin 1v 2kk!!!! Tein haalarin tilaustyönä, otin vaikutteita aikuisten työhaalareista, karsin ylimääräistä pois, muokkasin kaavoja ja koitin saada haalarit näyttämään ”oikeilta”.  Pieni haalari, mutta paljon työtä ja yksityiskohtia.

Haalari sai ansaittua huomiota,  sillä tämän kokoisia työhaalareita  ei ole luultavasti myynnissä missään muualla. Kyselyjä tuli ja lopulta päätin aloittaa tuotannon.

 

Raksahaalari kokoa 80 cm.

Haalarin materiaali on enstex-tyyppistä työvaatekangasta, polyesteriä 60% ja puuvillaa 40%. Valmistaja suosittelee 60 asteen vesipesua. Testasin siniset haalarit ja pesin NURINPÄIN KÄÄNNETTYNÄ 60 asteessa. Haalari ei mennyt miksikään pesussa!

Vaikka haalarin käyttöikä yhdelle lapselle ei ole kovin pitkä, niin olen silti panostanut valmistuksessa laatuun ja kestävyyteen. Tätä haalaria voivat käyttää vielä pikkusisarukset, serkut ja muut sukulaislapset. Lopulta haalarin voi vaikka myydä netissä jollekin toiselle äidille, jonka pikkukaveri on onnesta soikea saadessaan oikean remppahaalarin, samanlaisen kuin isällä on.

Haalarin kotimaisuusaste on korkea: suunnittelu, kaavoitus ja valmistus täällä Turussa Työhuoneellani, kaikki muut tarvikkeet lähialueelta, kangas Muotineule Oy, heijastin- ja tarranauhat sekä ompelulangat Teva-Team Oy, Turku. (Teva-Team myy laadukasta ompelutarviketta vaatetusteollisuudelle)
Loput tarvikkeet on hankittu turkulaisilta yhteistyökumppaneilta.

Valmistan haalareita punaisena ja tummansinisenä.
Koot: 80 cm,  86 cm,  92 cm  ja   98 cm.
Työhuoneella on muutamia kappaleita myynnissä ja lisää valmistan 1-3 viikon toimitusajalla.
Lähetykset myös postitse.

Putiikin puolella on mittataulukko haalareista.
Parhaiten toimii sähköpostilla tilaukset, kyselyt ym.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s